Sponsor Bağlantılar


Angelina Jolie Resimleri

Angelina Jolie hd resmi
Angelina Jolie 4 haziran 1975 los angeles doğumlu oyuncu.Dünyaca ünlü aktör Angelina Jolie nin resimleri ve hayatı hakkında tüm bilinmiyenleri bu yazımızda bulabilirsiniz.İlk kez 1982'de babasının oynadığı Lookin' to Get Out (1982) filminde görülen Jolie'nin oyunculuk kariyeri düşük bütçeli bir film olan Cyborg 2 (1993) ile başladı.Turist,Ajan Salt,Wanted,Büyük İskender gibi yüksek bütçeli filmlerde oynadı.Boyu 170 cm kilosu 54 dür.

Birleşmiş Milletler Mülteciler iyi niyet elçisi olan  Angelina üç altın küre iki Sinema Oyuncuları Derneği Ödülü ve bir de Akademi Ödülü aldı.
Angelina Jolie yeni resmi

en güzel Angelina Jolie resimleri
Angelina Jolie resim

Facebook da Angelina Jolie
facebook.com/pages/Angelina-Jolie/112496508762525?

Tüm haber kaynakları
tr.wikipedia.org/wiki/Angelina_Jolie











 Bay ve Bayan Smith filminin setinde tanışan Brad pitt ve Angelina Jolie birbirlerine aşık olurlar.O zaman evli olan Brad pitt eşinden ayrılıp Angelina'yla birlikte yaşamaya başlar 6 çocukları olan ünlü çift once söylentiye rağmen birliktelikleri mutlu şekilde devam ediyor.Çiftin toplamda 350 milyon dolar serveti bulunmakta.

Brad pitt ve Angelina Jolie
Angelina Jolie

Angelina Jolie son hali
süper Angelina Jolie fotoları
Angelina Jolie seksi fotoğrafı
Angelina Jolie resimleri
Angelina Jolie
İyilik meleği Angelina Jolie

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt

Leave a Reply

Not:Yabanciresimleri.blogspot.com'un amacı yabancı ünlülerin eski ve yeni fotoğraflarını bir araya getirip sizler için albüm oluşturarak yakından tanımanızı sağlamaktır.